/noscript><<
!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
تاریخچه والیبال درجهان
والیبال درسال 1895 میلادی مطابق باسال 1274 شمسی توسط ویلیام .ج . مورگان مدیر Y.M.C.A در هولیک ایالت ماساچوست آمریکا ابداع شد. درابتدا این ورزش مینتونت نام گذاری شده بود ودلیل انتخاب یان نام برای همگام نامعلوم بود. تحت تأثیر محبوبیت فراوان بسکتبال دربین عامه، مورگان تصمیم گرفت برای دانشجویان خود ورزشی را بوجود آورد که بازی ازروی تور انجام گیرد و لذت بخش باشد . مورگان با استفاده ازتوئی توپ بسکتبال که بدلیل سبکی وزن به دستها آسیب نمی رساند بازی را شروع کرد. با وجود اینکه بطور آهسته و کند از Y.M.C.A آغاز شد ولی طولی نکشید که طولی نکشید که درکلیه شهرهای ماساچوست و نیوانگلاند عمومیت یافت.
دراسپرینگ فیلد، دکتر ت-آهالستیگ با مشاهده بازی، مینتونت را به والیبا ل تغییر نام داد، زیرا قصد اساسی از بازی کردن، فرستادن و برگشت دادن (ردو بدل کردن) توپ از روی تور است که کلمه والیبال درمعنا این نیت را مشخص می سازد. با اینکه والیبال درآغاز ورزش سالنی بود و درمحل های سرپوشیده بازی آن انجام می شد و اساساً برای فعالیت های سرگرم کننده پیشه وران و تجّار اختصاص یافته بود ولی کم کم به زمین های روباز کشیده شد و بعنوان یکی ازفعالیت های جالب توجه تابستانی درآمد وبه شدّت تعقیب می شد. درآغاز برای بازی والیبال قوانین خاصی تدوین نشده بود، هرفرد و درهرکشوری بمیل خود و بطریق مختلف با توپ بای میکردند. رفته رفته والیبال درمناطق و نواحی مختلف جهان گسترش می یافت. همچنانکه هر ابداع یا اختراعی درآغاز با نواقص همراه بوده و به مرور زمان تکمیل و رفع نواقص می شود، والیبال نیز ازاین قاعده مستثنی نبود و کم کم قوانین برای این بازی وضع شد وروشها وحرکات تکنیکی جایگزین حرکات قبلی گردید.
درسال 1900 پذیرفته شد که امتیازات هرست بازی 21 پوئن باشد.
قوانین والیبال
1- طول زمین والیبال 18 و عرض آن 9 است.
2- یک تیم والیبال متشکل از 6 تا 12 بازیکن می باشد که از این تعداد یک نفر بازیکن لیبرو – آزاد است.
3- وظایف کاپیتان: شرکت در قرعه کشی – انتخاب زمین یا سرویس اول
4- کاپیتان با نوار 8 سانتی روی سینه زیر شماره شناخته می شود.
5- کفش مسابقات نباید یکرنگ باشد.
6-فقط کاپیتان حق صحبت با داور را دارد.
7-حضور هر تیم با کمتر از 6 بازیکن در مسابقه به باخت آن تیم ختم می شود.
8-در سیستم بازی تنبیهات شامل جرائم مختلفی است.
9- مربی به دو طریق بازیکن را تعویض می کند:
1) استفاده از وسایل الکترونیک
2) اعلام تعویض با صدای بلند توسط مربی
10- دادن علامت تعویض قبل از تعویض توسط مربی ضروری است و تعداد تعویض با انگشتان دست نشان داده می شود.
11- برای تعویض مجدد بایستی 1 امتیاز (یک رالی) رد و بدل شود.
12- داشتن راکت شماره دار برای تعویض ضروری است.
13- هنگام دفاع برخورد توپ به دست بازیکن مدافع، یک ضربه حساب نمی شود.
14- وقفه های قانونی، استراحت و تعویض است.
15- عدم اطلاع مربی از قوانین، جرایمی را در پی دارد.
16- اولین جریمه تاخیر، اخطار تاخیر است.
17- وقفه ها می تواند به دلایل: قطع برق- پارگی تور- شکستگی آنتن باشد.
18- در جا به جایی سالن به هر دلیل، بازی گیم آخر، از ابتدا شروع می شود.
19- در مورد قطع بازی در یک سالن تا 4 ساعت، ادامه بازی از امتیاز آخر است.
20- رفتار ناپسند بازیکن در ابتدا اخطار شفاهی دارد.
21- رفتار ناپسند بعدی بازیکن، باعث کارت زرد می شود و توپ را برای سرویس به تیم مقابل می دهند.
22- یک تیم در داشتن یا نداشتن لیبرو مختار است.
23- شماره بازیکنان از 1 الی 18 مجاز است.
24- لیبرو بدون اجازه داور وقتی که بازی در جریان نباشد در منطقه چهار می تواند تعویض شود.
25- در صورت مصدومیت لیبرو با اجازه داور فقط برای آن بازی، فرد دیگری لیبرو می شود.
26- در پایان هر ست، تیم ها، زمین ها را عوض می کنند.
27- وقفه بین هر ست 3 دقیقه می باشد.
28- در مسابقات مهم می توان وقفه بین ست ها را تا 10 دقیقه افزایش داد.
29- استتار به دو صورت فردی و گروهی می باشد.
30- خطاهای سرویس:
1) مدت زمان سرویس از سوت داور 8 ثانیه می باشد.
2) جا نگرفتن در منطقه سرویس.
3) پای سرویس زننده روی خط قرار می گیرد.
4) با دو دست یا سر و پا بزند.
5) رعایت نکردن چرخش.
6) رها نکردن توپ هنگام زدن سرویس.
بسم الله الرحمن الرحیم
فنون رزمی
در
کونگ فو توآ
نویسنده: علی ناصریان
دارای شالبند سیاه
دارنده مقامهای:
نقره کشوری (نایب قهرمانی کشور1381)
طلا استانی(قهرمانی استان خراسان1378)
طلا دانشجویان(قهرمانی دانشجویی کشوری 1380)
طلا (مسابقات جام رمضان1379)
نقره(مسابقات نوجوانان کشور1376)
((بنام آنکه جان را فکرت آموخت))
=============================================================
اساس دانشکده توآ
کونگ فوتوآ= فرهنگستان تن و روان
کونگ = دانـــائی فو = طریقت توآ = انشاء تن وروان
««« این است طریقت دانایان به تن و روان »»»
انسان شاهکار جهان که دارای قدرتی نامحدود و سلسله ای از شعور و اندیشه است ، باید وی را در حریم معنویت جستجو کرد ، و تو ای انسان که برما اندیشه و تفکر آغاز نمودی ، این راه راهی بی پایان ، واندیشه جهان و انسان ، انسانی بیزمان یا فرهنگ زمان در بیزمان است.
پیر ما…………………..………………… راهبر هستی
زمان ما …….......……………………… بیزمان (( نقطه صفر تا بینهایت ))
راه ما …………………………………… بی پایان
جرم ما ………………………………… حداقل
سخن ما ……………………………… به خود
**((((( اگر آگاه شوید که استادی می تواند با ضربات مشت آهنین, استخوانهای بدن را خرد کند و با ضربات کف دست بودا اندامهای درونی را متلاشی کند و با پنجه خود جسم دشمن را تکه تکه کند وحال او را درحال سرودن زیباترین اشعار ودر حال نواختن ساز با همان دست و پنجه ببینید چه نتیجه ای میگیرید؟ کونگ فو فقط جنگ است ؟
مطمئنا نه، جنگ نیست
پیام همراه به شما دوستداران طریقت:
به همراهانی که در رودخانه حقیقت نلرزیده اند به همراهانی، که در رودخانه حقیقت نتر سیده اند به جوینده گان راه، به پوینده گان جان به نوشنده گان پاکی، به همراهانی که با چشم خود دیده اند به همراهانی که سرنوشت خویش را بر پایه های استقامت بر افراشته اند به کاوند گان رنج، به آنهایی که مرگ ایستاده را بر زندگی نشسته ترجیح داده اند
**************** ***تندی ات را مهار نما وهمچون خاک متواضع باش ***
در کف مردانگی شمشیر می باید گرفت حق خود را از دهان شیر می باید گرفت****
((ارزش هر انسان به قدر همت اوست و راستی هر انسان به اندازه مردانگی اوست ، شجاعت هر کس به اندازه حمیّت و ننگ داشتن از کار زشت است و پاکدامنی هر کس به اندازه غیرت اوست)) حضرت علی(ع)
***هیچگاه در راه احیای حق خود از سختیها مهراسید
. مـــردی نبـــود فتــاده را پای زدن..............گر دست فتاده ایی بگیــــــری مردی
بدنسازی
((عامل اصلی در پیدایش کونگ فو بدنسازی اجمالی بوده است))
بنیانگذار کونگ فو توآ(استاد ابراهیم میرزایی)در ســـال 1351 در خصوص بدنســــازی در کونگ فوتوآ آنرا بد ین شرح توضیح میدهد: اصولی که در کونگ فو توآاهمیت دارد ابتدا شناسایی نقاط حـساس بدن وکـارایی هرکــدام از آنها ونقشــی که می تواند در بالا بردن توانایــی بـــدن ایفا نماید مــی با شد.
بد نسازی به سه قسمت تقسیم می شود که عبارتند از :
1) بدنســـــــازی ضربه ای 2) استـفاده از ابزار بــرای بدنســــــازی 3) بدنســـــازی و ذن
حال به توضیح هر کدام از انها می پردازیم:
اول) بدنســـــازی ضربه ای : برای بالا بردن قدرت و استقامــــت عضلات وارد کردن ضربه بـا استفاده ازضربات دست و پا به نقاط مختلف بدن می توان استقامــــــت عضلات در بـرابـرضربات را افزایش داد.
دوم)استفاده از ابزار برای بد نسازی: وزنه و د یگر وسایل بد نسازی در ایجاد حجم بدن مـوثراست. ولی استقامت رادر برابرعضلات ایجاد نمی کند، قدرت عضلانی راتقویت می کند وهیچگونه نقشی دراستقامــت عضلا نی دررزمی ندارد. تکنیکهای دورانی کونگ فو تـوآ پیچش و قفل و کوبش منحصربه فرد آن، تناسب اندام را ایجاد می کند.
سوم) بد ن سازی و ذن: شناخت بدن و توانایی آن نقش اساسی در بالا بردن بدن و تـقویت آن دارد.ایجاد اعتماد به نفس در برابر مشکلات و تحمل سختیها بدن را در آزمونگاه خود متبلور می سازد و رشدبدن را دو چندان می سازد.
-----------آمادگی روحی در تمرینات کــونـگ فو توآ بسیار مهم است-----------
انواع شالهای کونگ فو
1- شال سفید:
برای داوطلبان مقدماتی در کونگ فومی باشد. مراحل ارتقا همراه از شالبند سفید به سبز خط یک ( آناتو آ ) خط دو ( آتا دو ) خط سه ( سوتو ) خط چهار ( سام سامائه ) خط پنج ( مایانا ) خط شش ( کوانا وست مایانا ) خط هفت ( وایماباتو - پنجه مرگ ) تکنیکهای مبارزه کلاسیک و مراحل مبارزه آزاد نیز شامل هفت خط فوق می باشد آناتوآ بمعنای تو ، بمعنای من مساوی تو و تو مساوی من ، و من و تو بمعنی ما،وما بمعنی عالم کیهان ومجموعه اسرار آشکار و پنهان که راز جهانش می نامیم. اتادو بمعنای اسرار خلقت یا هستی و یا نبرد به ترکیب نیستی است. سوتو بمعنای مرز دانائی و خروج از دایره خام عقلی ، و انهدام ترس از زندگی است. سام سامانه بمعنای کاوش است ، بمعنای آدمی چیست؟ از چیست؟ تولد آغاز و آغاز تولد اوهستی است یا نیستی ، او یکی است گرویدن انسان به چیست؟ آیا انسان تصور است تا امروز؟ مایانا به معنای من و تو ,تو و من ,یعنی طبیعت مربوط به من و تو است,طبیعتی که در آن طریقت دانایان را میاموزیم. کواناوست مایانا بمعنای تضاد ، بمعنای صفوف نامناسب انسانی ، ناهنجاربهای روانی ، عدم توجه به علوم بینائی و ناآگاه به اساس روانی و مجبور کردن انسان به درک آشکار عالم پنهانی است. وایمابتو یعنی پنجه مرگ بمعنای پنجه مرگ،این معنادر کونگ فوتوآ از 7 مایگاه نیایش به سازندگان اندیشه هاسر چشمه می گیرد دادرسی انسانها به شناخت و برر سی زیر بناها و ایجاد انسان به بینشها و دانشها و ترکیبها است.
2- شال سبز :
این شال با توجه به نظرودرجه استاد به کمر کونگ فو کا بسته می شود شال سبز دارای مراحل زیر است:
الف)هر شاگرد چنانچه بتواند 515 حرکت تکنیکی با عکس العمل سازی را بطور منظم با دستها و پاها انجام دهدشال سبز خط یکم به وی داده می شود.
ب)هر شاگرد چنانچه بتواند 1353 حرکت تکنیکی با عکس العمل سازی را بطور منظم با دستها و پاها انجام دهدشال سبزخط دوم به وی داده می شود.
ج) هر شاگرد چنانچه بتواند 1873 حرکت تکنیکی با عکس العمل سازی را بطور منظم با دستها انجام دهدشال سبزخط سوم به وی داده می شود.
د) هر شاگرد چنانچه بتواند3993 حرکت تکنیکی با عکس العمل سازی را بطور منظم با پاها انجام دهدشال سبزخط چهارم به وی داده می شود.
ح) هر شاگرد چنانچه بتواند1225 حرکت جابجایی یا پیچش دورانی انجام دهدشال سبزخط پنجم به وی داده می شود.
3_شال قهوه ای:
این شال با توجه به درجه استادبه کمر کونگ فوکا (شاگرد یا همراه)بسته می شود 73000تکنیک، ترکیب با عکس العمل سازی به طریق دورانی یانرمشهای عمومی ونرمشهای یوگا وانواع مبارزات تن به تن، مبارزات جودو، دفاع شخصی وعبورازضربات مبارزه ای که این خود نیز بر پایه اصول علمی و فنی فیزیولوژیکی بدن انسان استواراست که شاگردپس از طی این مراحل شالبند قهوه ای دریافت می دارد.
4_شال سیاه:
دنیای تاریک افکار برفرازروشناییها. توضیحات در این مورد زیاداست و فقط به مکاتب آن اکتفا می کنیم. 1-4) ذن 2-4 )استفاده از قوای روانی 3-4)بکار گرفتن علم روانشناسی 4-4)فیزیولوژی انسانی کاوش درابعادشبکه، مدیریت ، جامعه شناسی ، تاریخ ، اقتصاد، هنر و موسیقی که در پایان پس از هفت 7 درجه، کونگ فوکا یا شاگرد طی می نماید پختگی فکر فراتراز خویشتن ، به عالم معنا و بدنیای فلسفه نشستن،جهان آفرینش را پوییدن وراز انسان را جوییدن است.
5_شال قرمز 2:
می باید به کلیه مراحل پیوسته شالها مربوط شود تعلیم یک ملیت وایجاد معبد و توسعه آن از جمله کارهایی است که برای دریافت این شال باید انجام شود .
6_شال سفید وقرمز:
دوره بازنشستگی راهبر کونگ فو است.
ذن
ذن سفری به درون خود،مهاجرت ازقطب اضطراب به قطب آرامش،پرورش خودآگاه وناخوداگاهی که ماوراء هرگونه دوگانگی و دوراندیشی می باشد
ذن یعنی نگاه کردن به دیدنیها بدون کوچکترین تبعیض
ذن یعنی نگاه کردن به هر چیز بدون کاستن از ارزش و افزودن پر ارج آن
ذن یعنی رجعت انسان به ذات خود
سخن : "راه ما ناپیدا نیست و بیش از دو گام هم نیست،گامی به سوی خود وگامی در پیشگاه خدا"
"سوره الشمس آیه 8 تا 10" "من عرف نفسه جاهدنا و من جعل نفسه اهلها"
"هر کس خود را شناخت و اصل وحقیقت خود را درک نمود ودانست که در اسارت نفس ودر حجاب ودر هواهای خود است برای نیل به اصل خویش با خود به جهاد و مجاهدت خواهد پرداخت و با نفس خود جهاد خواهد کرد و هر کس خود را شناخت و با اصل خود جاهل بود خودش را به حال خود گذاشته وحرکتی نخواهد کرد". علی (ع)
ذن در کونگ فو توآ یعنی مرز ناشناخته ادمی و نفوذ بر برد افکار انسانی .
مفهوم ذن بمعنای اندیشیدن،در بحر تفکر غوطه ور شدن ، درست نفس کشیدن و فعالیت جسمی تناسب داشتن بمنظورکوشش درراه زیستن به آرامش و روشن بینی رسیدن است.
ذن یعنی بازگشت به بهترین حالات فیزیولوژیک انسان چون معتقدیم که(روح و روان)جز فیزیولوژی دستگاه عصبی مرکزی چیز دیگری نمی باشد.
بر اساس این نظریه فرد در راه ذن می کوشد که با توسل به بهترین حالات فیزیولوژیک جسم خود را مراجـعت کند.
برای انجام هر تکنیک در کونگ فواحتیاج به استقرار ویژه ای داریم که بهترین کارایی رابه آن تکنیک بدهد بطور کلـی در کونگ فو طرز قرار گرفتـن (استقرار)یکی از مــهم ترین عناصر بحساب می اید،وضعیت پاها از ابتدائی ترین اصول کونگ فو است که برای انجام تکنیکها نهایت دقت و لزوم را دارا می باشد، دراین مورد باید با استحـــــکام و چــالاکی و چابکی تعادل و نرمش کافی داشت. در آماج کونگ فو قدرت آشتی است و انسانهای قدرتمند تجاوز گر نیستند.
هر چه تجاوز است و هر چه بیداد گری است در روح ضعیف انسانی است.
اندرزهای کونگ فو توآ
1)اگر شما خود را احمق بسازید بسیار کسانی هستند که از شما سوء استفاده می کنند.
2)اگر شما فقط به هدف فکر می کنید هرگز به آن دست نمی یابید.
3)کسانی که نادانند مانند کسانی هستند که در تاریکی راه میروند و هرگز نیاز به چراغ را احساس نمی کنند.
4)اگر شما آماده فراگیری باشید میتوانید در زندگی موفقیتهای فراوانی بدست اورید.
5)اگر امروز راست بگویید فردا دروغ نخواهید گفت.
6)تحصیل علم مردان بزرگی می سازد
7)یکی از علل بزرگ شکست فقدان تمرکز حواس میباشد. 8
)هیچ چیزی غیر ممکن نیست مگر شما آن را غیر ممکن سازید.
9)همیشه به دنبال فراگیری باشید.
مهارت در حرکت مهارت در حرکت ذاتی نیست و باید مانند هر مهارت دیگری آن را آموخت باید تمرین کنید وگر نه رو به تحلیل خواهید گذاشت مانند هر هنر دیگر کونگ فو را تمرین کنید با حرکت نرم پاهایتان بر روی زمین حرکت کنید
اگر ناشی به نظر میرسید نا امید نشوید به زودی حیله کار به دستتان خواهد آمدوآن را خواهید دانست مخصوصا" وقتی جلو وعقب می روید با عزم واراده تمرین کنید ،تمرین کنید ، تمرین کنید در نخستین رویا رویی برتری با شما خواهد بود در هنرهای رزمیِ مهارت در حرکت بسیار مهم است.در حمله،دفاع، فریب طرف مقابل و حفظ انرژی بسیار به آن تکیه میشود.استادی در تحرک یا حرکات پاها به فاصله دقیق میان شما وحریفتان بستگی دارد.ترفند مناسب در حرکت پاها آن است که از حرکات پاهای حریف به نفع خود استفاده کنید.دفاع یا حمله تان ممکن است مبتنی باشد بر الگوی حرکات پاها وجلو وعقب رفتن حریف. وقتی نوع حرکت پاهای او را فهمیدید، متناسب با آن عمل کنید.میتوانیددر آن صورت بسته به نیاز برای ضربه وارد آوردن،پیش روید یاعقب بنشینید.طول گام شما باید هماهنگ حرکت حریفتان باشد. اینکه کی به جلو یاکی به عقب حرکت شود را همان حسی فرمان می دهد که می گوید کی حمله کنیم وکی دفاع. مبارز ماهر هرگز برای مدت طولانیدر یک نقطه توقف کامل نمی کند،همیشه در حال حرکت است تا حریفش را سر در گم کند و نگذارد فاصله را حساب کند. نشانه گرفتن حدف متحرک خیلی مشکل است . با تغییر فاصله وزمانبندی پیوسته حرکتتان،می توانید حریفتان را گیج کنید.آمادگی وی برای حمله یادفاع را بر هم بزنیدواو رااز تعادل خارج خواهید کرد. باید حرکات پاها همراه با مشت زدن ولگد زدن را تمرین کنید.بدون مهارت در حرکت پاها مبارز مانند توپخانهای خاموش است که نمی تواند به طرف دشمن نشانه روی کند .سرعت وقدرت مشتها ولگدهای شما به فرزی پاهایتان وتعادل بدنتان بستگی دارد. مبارز خوب ،هرحرکتی را به آسانی،ظرافت ومهارت انجام می دهد. و به طرف حریفش حرکت می کندوبدون هیچ تقلایی ضربه را واردمی آورد واز ناحیه خطر دورمی شود. همیشه ضربه هایش بیش از انتظاردشمن وغافلگیرانه بوده وزمانبندیش چنان خوب است که حتی ریتم دشمن را کنترل می کند و بااطمینان وهماهنگی حرکت میکند. ولی مبارز ناشی حرکاتش چنین نیست. نمیتواند فاصله دقیق را بیابد ،هر قصدی که دارد سریع لو میدهد وبه نظر نمی رسد که هرگزخلاف فکرحریف عمل کند.به جای کنترل حریف اوراکنترل می کند. فاصله وقتی دو حریف ماهر باشند فاصله پیوسته تغییر میکند زیرا هر دو سعی میکنند بهترِن وضعیت را از آن خودکنند. بهترین کار آن است که همیشه خارج از تیر رس مشت ساده حریف بایستید ولی نه آنقدر که نتوانیدفقط با یک قدم به جلو ضربه ای وارد آورید.این فاصله نه تنها به سرعت و چابکی خودتان بلکه به سرعت وچابکی حریفتان نیز بستگی دارد در کونگ فو ،سه فاصله مختلف در مبارزه وجود دارد. به طور کلی، بلندترین فاصله وقتی مورد استفاده قرار میگیرد که از قدرت حریف یا نیت وی خبر نداریدومیخواهید آزمایشش کنید. در دفاع ،زیادی فاصله گرفتن از زیاد نزدیک ایستادن به حریف عاقلانه تراست. ولی در مبارزهای طولانی،در صورتی ایمن خواهید بودکه از نظر چابکی در حرکات از حریف برتر باشید. حتی اگرسریع عمل کنید، اگر خیلی نزدیک به حریف باشید،وارد آوردن ضربه دشوار است. معمولا" کسی که حمله راآغاز میکند در فاصله نزدیک، از مزیتی بر خورداراست. ولی مهاجمی که نتواند مسافت رادرست محاسبه کند،حتی اگردقیق،سریع،دارای زمانبندی خوب وبهره گیراز حرکات بهینه باشد،موفق نخواهد شد.
دستهای ماهر
در بیشتر مبارزات دستها اهمیت حیاتی دارند آنها سپر وشمشیر گلادیاتور هستند دستها بیشتر برای ضربه زدن به کار می روند ولی ابزارهای دفاعی جنگجونیزهستند دستها از پاها چالاکترند میتوانند در هر جهتی سریعتر حرکت کنند کسی که در استفاده از دستهایش مهارت دارد خواهد توانست در رقابتهای رزمی ، بیشتر رزمی کاران را شکست دهد. تصور کنید اگر دست نداشتید در مبارزات واقعی چه می کردید؟ ولی هستند بسیاری که دست دارند ولی هرگز استفاده درست از آنها را نیاموخته اند. همانطور که در شکل می بینید استفاده ناصحیح از دستها این خانم را دچار مشکل نموده وباعث شده ضد حمله بدجوری بخورد همانطور که در تصاویر انتخابی می بینید با نزدیک شدن محتاطانه به حریف میتوانید به چشمها،سر ،بینی وکل صورت وی آسیب برسانید
مهارت در لگد زدن
لگد صحیح و به موقع بسیار مهم می باشد اگر شما بدون فکروحتی پیاپی لگد بزنید موفق نخواهید بود وحتی این کار به ضرر شما تمام خواهد شد چون ممکن است حریف شما از حرکت اضافه پای شما سوء استفاده کند وزمانی که پای شما در حال حرکت است با یک ضربه کوچک به پای دیگر شما تعادلتان را به هم بزند وبتواند بر شما چیره شود همانطو که در شکل می بینید یک مامور پلیس با حرکت بی مورد پای خود باعث شد که این تبهکار اورابه زمین زده و بر او مسلط شود. ضمنا حرکت اضافهء پای شما باعث خستگی سریع شما خواهد شد. لگد زدن به منزله دفاع اولیه در برابرحمله مورد استفاده قرار می گیرد زیرا بهترین حربه ای است که از فاصله زیاد می توان وارد آورد لگد پشتوانه خوبی علیه مبارزبا مهارت است مهارت در لگد زدن وقتی حاصل میشود که واقعا"سخت تمرین کنید با این نوع تمرین است که میتوانید حریف را نگران کنید زیرا چربی را از شکمتان دور می دارد
لگدهای جانبی یا 45 درجه را چگونه دفع کنیم ؟
با جرخاندن بدن به طوری که بدن با ضربه 45 درجه طرف موازی شود .میشود ضربات 45 درجه را دفع کرد
. البته بهتراین است در حین جاخالی دادن باشد لگد و کلا ضرباتی را که از پهلو وارد میشوند بستگی به جهت و ارتفاع دفع می کنند مثلا اگر ما توی یک گارد صحیح قرار داشته باشیم با حرکت قسمت میانی بدن هم جهت با ضربه و بعد استفاده از دست مخالف به شکلی که با مشت (با قسمت نرم زیر مشت) به ساق پای حریف ضربه می زنیم. اما اگه در شرایطی بودیم که که امکان گارد گرفتن نبود چنانچه فرصت خیلی کم بود با استفاده از نرمی زیر ساعد و بدون ضربه فقط به حالت دفاعی و چنانچه فرصت استفاده از کف دست بود گرفتن مچ پای حریف و کشیدن هم جهت ضربه و سپس چرخاندن مچ خلاف جهت عقربه های ساعت باعث پاره شدن تاندون پای حریف میشود البته این کارها همگی نیاز به تجربه. سرعت. قدرت. خونسردی و تمرکز بالایی دارد و این فقط با تمرین بدست می اید.
این وبلاگ یک وبلاگ صرفاْ آموزشی برای علاقمندان به فنون رزمی است. ============================================== فروش فوق العاده آبگرمکنهای گاز سوز دیواری پلار فروش فوق العاده آبگرمکنهای خورشیدی نقدـاقساط فروش فوق العاده سیستمهای گرمایشی تابشی
یک دانشمند آمریکایی در تحقیقی به تاثیرات شگفتانگیز نماز بر بدن انسان پی برد...
«رامشاندرن» در تحقیقی که در مورد وضعیت بدن انسان هنگام نمازخواندن، با مجموعهای
از پژوهشگران آمریکایی انجام داد، به فعالیت بیشتر مغز انسان و آرامش روحی هنگام نماز
آگاه شد. در این تحقیق علمی، مشخص شدن این وضعیت پس از 50 ثانیه از آغاز نماز
آشکار میشود. در این تحقیق آمده است: میانگین ضربان قلب و احتمال لخته شدن خون به
صورت مشترک در حین نماز بین20 الی 30 درصد کاهش مییابد و همچنین پوست بدن
مقاومت بیشتری پیدا میکند. همچنین در عکسهایی که از مغز در هنگام نماز گرفته شده
است، فعالیت مغز نمازگزار به صورت قابل توجهی در مقایسه با حالتهای عادی افزایش
پیدا میکند و نورونهای عصبی به صورت نورانی در اشعههای دریافتی از مغز به نمایش در
میآید. روزنامه "واشنگتنپست" در این رابطه نوشت: این تحقیقات علمی اسرار نهان مغز
انسان را روشن میکند. روزنامه "ساینس" نیز در شماره گذشته خود با تقدیر از اینگونه
تحقیقات بر رابطه قطعی دین و علم تاکید کرد